Betaling og indskrivning.

Tildehuset er en privat børnepasningsordning med børn i alderen 0-6 år. Der er plads til 10 børn i alt.
Der ydes tilskud fra Langeland Kommune til børn fra 0-3 år. Fra 3-6 år ydes der ikke kommunalt tilskud.

Indskrivning i Tildehuset er en skriftlig kontrakt mellem jer og Tildehuset, jævnfør Langeland Kommunes regler og Tildehusets værdier. Kontrakten bliver først indgået efter en personlig samtale og efter I har besøgt Tildehuset. Se kontrakten samt indskrivnings papirer HER.

Taksten for at have sit barn i Tildehuset er:

Alder fra 0 år til 2 år og 10 mdr. Senest den 1. hver månede eller forudgående bankdag betales 8681 kr til Tildehuset, kommunen modtager kvitteringen og refunderer 6181 kr, forældrebetalingen er 2500 kr.

Alder fra 2 år og 10 mdr. til 3 år. Senest den 1. hver månede eller forudgående bankdag betales 7611 kr til Tildehuset, kommunnen modtager kvitteringen og refunderer 5111 kr, forældrebetaling er 2500 kr.

Alder fra 3 til 6 år. Senest den 1. hver månede eller forudgående bankdag betales 3500 kr til Tildehuset, intet tilskud fra kommunen, forældrebetaling er 3500 kr.

Det pågældende beløb indbetales på Jyske Bank reg.nr. 50 75  kontonummer 00 01 21 93 58 senest den 1. i måneden eller forudgående bankdag.

Som forældre betaler I det fulde beløb til Tildehuset. Tilskuddet refunderes fra kommunen direkte til jer som forældre. Bankkvitteringen skal sendes til pladsanvisningen, f.eks. digitalt som skærmprint fra jeres netbank, når betalingen er gennemført. Henvendelse skal ske til Betina Christensen bec@langelandkommune.dk

Vi gør opmærksom på, at betalingen til Tildehuset er forudbetalt, men at refunderingen fra kommunen bliver udbetalt den sidste dag i måneden.

Udmeldelse skal ske i så god tid som muligt og senest den 1. i måneden, to måneder før man ønsker at stoppe.

Juli måned er betalingsfri. 

Der er lukket helt i ugerne 28, 29 og 30. Skulle I have behov for pasning i uge 27 eller uge 31 for at få enderne til at hænge sammen, så tag en snak med os og der vil være mulighed for en dagspris efter aftale.