Hvem er vi

Tildehusets voksne er Lene Spangtoft Marxen og Rikke Vædele.

 

Lene er uddannet lærer og har sin erfaring solidt plantet inden for børnehave og specialskoleverdenen. Lene er bl.a. meget inspireret af Steiners tilgang til det naturlige børneliv, både i legetøj, tilgang og væremåde.

Senest har Lene haft en helsekostforretning i Rudkøbing. Lene er gift med Peter, der er lærer på Kassebølle Friskole og tilsammen har de 5 børn. 

 

Rikke er uddannet pædagog og diakon. Hun har sin erfaring fra voksen psykiatrien, som børnehaveklasse pædagog og pædagog i en integreret institution med vuggestue og børnehave, hvor også familie behandling var en del af hverdagen. De seneste år har hun været med til at åbne en butik i Rudkøbing samt hjemmepasset egne børn. Hun har ligeledes stået for legestuen igennem flere år på Kassebølle Friskole.

Rikke er uddannet slyngevejleder og underviser  i div. bæreredskaber samt ergonomi i forhold til dem.

Hun er gift med Thomas, der er håndværker hos Tullebølle VVS og sammen har de 3 drenge.

 

Fælles for os er vores store passion for det kreative ud i alle materialer, for den pædagiske verden samt for det naturlige, det bæredygtige og det økologiske.

Rikke spiller musik, bl.a. guitar. Sang og musik samt den gode fortælling er ligeledes en fælles,og meget stor interesse, som vi vil bringe ind i hverdagen på alle tænkelige måder.

            

Tildehuset hedder sådan..

Fordi den gamle søde dame der boede her, med sin mand og tre drenge, hed Tilde.

De levede af at bringe mælk ud til Rudkøbing og omegn. De elskede naturen og vandet. De fiskede og dyrkede jorden, så de var næsten selvforsynende. De legede, grinede, hyggede sig og havde det dejligste liv i det gamle hyggelige hus og den skønne have.

At huset skulle opkaldes efter Tilde er en hyldest til både hende, men især til det familiære, det nære, det kærlige, det hyggelige og hjemlige – alt det stedet stod for og som fortsat er en del af stedet her.