Nyt fra Tildehuset

Skønne Forårs April

Trods vi på kalenderen skriver os lidt ind i April måned er vi I skrivende stund har vi netop rundet vores 1 hele måned af Tildehuses nye historie.

Som alle andre steder, blev vores lille hus netop overrumplet af snot og snue . Heldigvis gik det hurtigt over, og hverdagen kunne få lov at lande i små som store.

Og landet.. det er vi virkeligt!

Vi STORTRIVES alle i vores nye hverdag. Børnene har fundet hinanden, tryghed, nærvær, leg og trivsel går på allerbedste vis hånd i hånd med grin sjov og udvikling.

Vi har koncentreret os om at få en hverdag og rytme sammen, om at finde de gode legefælleskaber og så vi viste børnene os hurtigt vejen, at hemmelige huler og fugle i alle størrelser var lige sagen, og derved blev det de første store ting vi har taget hul på.

 

Vi har bygget og indtaget hver en krog i haven. Bål, huleleg, sandkasse og hængekøjer er kommet til..

Vi har budt vores 4 søde nye beboer velkommen-, de blev hurtigt navngivet , Tullepigen, Lilly, Birthe-Bente og Frederikke …og de får kun det allerbedste af det bedste og belønner os med de herligste fine æg der beriger os med pandekage fester på bålet og æg til vores mad.

Vi har nærstuderes på hønens slægtninge, store som små.. både i have, skov og strand.. vi har fodret ænder krager , duer og musvitter og vi har vi bygget huse så vi er sikre på vi kan følge små fulgefamilier i vores have henover foråret.

Påsken nærmer sig, så selvfølgelig har vi også klippet og klistret, malet på æg mm.. alt sammen både i vores lille Tildehus og om Torsdagen med vores søde gæster fra legestuen der kommer om formiddagen og hygger og leger med os.

Vi har stadig ledige pladser hos os, og vi vil så gerne have nogle flere at lege med.

Vi dækker alderen 0-6 år . Det vil sige vi har plads til små dagplejebørn såvel som børn over 3 år. Vi er meget beviste og opmærksomme på balancen i, at der er lege fællesskaber og udfordringer til alle aldre.

Vi har plads til 10 børn i alt og skule i kende noget i tænker kunne passe godt ind hos os så hjælp os med at dele vores gode budskab. Der er altid smil, og kaffe på kanden og vi har altid god tid til en snak.

 

 

 

26.februar 2018.

Med hjertet på rette sted, arbejdsiver, stædighed, masser af gåpåmod og grin er vi nået i mål – og det hele, ude som inde er blevet SÅ flot.

Gode venner trådte til og sammen med familien blev det endnu engang tydeligt, hvor stor en forskel det gør, når man tænker at ene kan man meget, men sammen kan vi ALT.

I går mandag, havde vi så besøg af kommunen til den endelige godkendelse af vores private pasningstilbud. Vi fik MASSER af ros, både for de fysiske rammer såvel som de faglige bevægegrunde for tanker og pædagogik, der ligger bag hele Tildehuset og ligeså vores fine hjemmeside fik flotte ord med på vejen.

Nu er det tid til leg og hygge og så skal vi videre frem med en masse nyt spændende, der ligger klar i ærmerne..

Tildehuset på alle måder – skinner!

Det er SÅ fint alle steder og vi GLÆDER os til at vise frem for jer alle meget snart. Kommer i forbi på jeres vej, så stik hovedet ind og hils på. I er mere end velkomne. Og der er altid frisk og god kaffe på kanden..

På torsdag holder legestuen fastelavnsfest med tøndeslagning og bollespisning – masser af sang og musik op Kassebølle Friskole.

På fredag byder vi velkommen til de 4 første børn i Tildehuset. Victoria, Agnes, Asger og Johan-  og deres familier.

Det bliver dejligt at få hverdagen skudt gang.  – Vi GLÆDER os helt vildt!

Hjælp os også med at sprede ordet om Tildehuset. Vi har endnu ledige pladser og det kunne være SÅ hyggeligt med lidt flere legekammerater..